lauantai, 22 kesäkuun, 2024

Nuorta miestä ammuttiin Göteborgissa – ampuja tallentui valvontakameraan

Ruotsi. Göteborgin keskustasta Kungsportsplatsenin Pressbyrå-liikkeestä löydettiin keskiviikkona 8.11. ampumalla haavoitettu 20-vuotias mies, kertovat SVT Nyheter ja Aftonbladet.

Hälytys tuli poliisille keskiviikko-iltana kello 19.01. Poliisin mukaan tapahtumapaikalle lähetettiin runsaasti resursseja.

– Mies on viety sairaalaan, mutta hänen vammoistaan ei ole tarkempaa tietoa, kertoi poliisin tiedottaja Evelina Olsson SVT:lle.

Vähän ennen kello 22:ta keskiviikkoiltana poliisi ilmoitti saaneensa useita vihjeitä tekijästä, mukaan lukien valvontavideo.

Poliisin mukaan Lehdistöviraston sisällä tapahtunut tapahtumasarja on jäänyt videolle.

– Teko tapahtuu Press Agencyn sisällä ja siellä on valvontakamera. Siinä näkyy naamioitunut tekijä, joka katoaa paikalta, kertoo poliisin tiedottaja Jens Andersson lehdille.

Tekijä oli pukeutunut mustaan asuun ja hänellä oli musta kypärä päässään. Mies poistui paikalta sähköskootterilla Vallgatanin suuntaan.

Aftonbladetin tietojen mukaan ammuttu mies on poliisille entuudestaan tuttu nimi, joka on ollut aktiivinen kahden rikollisverkoston välisessä konfliktissa Biskopsgårdenissa useiden vuosien ajan. Tekijöiden metsästys keskittyy nyt kilpailevan verkoston ihmisiin.

Keskiviikkona kello 23.58 ketään ei ollut vielä pidätetty, poliisi oli purkanut alueen liikkumisrajoitukset ja poistunut paikalta. Esitutkinta murhan yrityksestä ja vakavasta aserikoksesta on aloitettu, toteaa Aftonbladet.

Kuvituskuva.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT