Itä-Suomen poliisi. Hätäkeskus välitti poliisipartiolle sunnuntaina 17.11 heti puolen yön jälkeen tehtäväksi mennä Rautalammille asuinosoitteeseen, jossa hieman yli parikymppisen paikkakuntalaisen miehen epäillään pahoinpidelleen parikymppistä paikkakuntalaista miestä lyöden ja potkien pään alueelle. Uhri toimitettiin KYS:aan ensihoitoyksiköllä saamaan hoitoa vammoihinsa. Tekijän henkilöllisyys on selvillä, mutta häntä ei tavoitettu tuoreeltaan. Alkoholilla epäillään olleen osuutta tapahtumien kulkuun.

Hätäkeskus ilmoitti poliisille pahoinpitelystä Kuopiossa Petosella sunnuntaina 17.11 aamuyöllä kahden aikaan. Hieman alle kolmikymppisen miehen epäillään pahoinpidelleen kerrostalon pihamaalla parikymppistä naista kiinni pitämällä ja potkimalla. Epäilty tekijä on poliisin tiedossa, mutta häntä ei tavoitettu tuoreeltaan. Pahoinpitelyn uhri ei halunnut lähteä tarkistuttamaan vammojaan jatkohoitoon. Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä. Alkoholilla epäillään olleen osuutta tapahtumien kulkuun.

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus sunnuntaina 17.11 aamuyöllä puoli kolmen aikaan kahden miehen tappelusta Siilinjärven Vuorelassa. Tapahtumapaikalle mennyt poliisipartio sai selville, että kolmekymppinen Siilinjärveläismies oli lyönyt ja potkinut yli neljäkymppistä Siilinjärveläismiestä. Uhrille tuli vammoja pään alueelle. Paikalle hälytetty ensihoitoyksikkö jatkoi uhrin hoitoa. Poliisi ei löytänyt epäiltyä tekijää tuoreeltaan etsinnöistä huolimatta. Tekijän henkilöllisyys on poliisin tiedossa. Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä. Alkoholilla epäillään olleen osuutta tapahtumien kulkuun.

Sunnuntaina 17.11 aamuyöllä kolmen aikaan tuli sivullinen ilmoittamaan Kuopion keskustan järjestyksenvalvonnassa olleelle poliisipartiolle hieman aiemmin ravintolassa tapahtuneesta pahoinpitelystä. Tilanteessa epäillään parikymppisen miehen lyöneen nyrkillä noin 45 -vuotiasta miestä ravintolan WC -tiloissa. Uhrille tuli kasvoihin verta vuotava avohaava ja turvotusta. Uhri toimitettiin KYS:aan saamaan hoitoa vammoihinsa. Epäilty tekijä on poliisin tiedossa. Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä ja alkoholia oli osallisten veressä myös tässä tapauksessa.

Sunnuntaina 17.11 aamuyöllä poliisipartio sai tehtävän mennä selvittämään taksijonossa syntynyttä painitilannetta Kuopion kauppatorin kupeeseen. Tapahtumapaikalla selvisi, että taksijonossa olleille kuusikymppiselle miehelle ja noin 25 -vuotiaalle miehelle oli syntynyt kiistaa taksin kyytiin menemisen järjestyksestä. Tilanne oli ajautunut sanaharkan jälkeen painiksi ja tämän seurauksena osallisille oli lopulta tullut verta vuotavia vammoja. Ensihoito tarkasti tapahtumapaikalla osallisia ja poliisin tietojärjestelmiin kirjattiin rikosilmoitus pahoinpitelystä. Alkoholi oli mukana tämänkin tapauksen taustalla.

Aiheeseen liittyen