maanantai, 17 kesäkuun, 2024

Ohikulkijoita ilma-aseella uhkaillut mies päätyi poliisin huostaan Nurmijärvellä

Nurmijärvi. Poliisi sai 2.6. sunnuntai-ilta hätäkeskuksen kautta tehtävän Nurmijärvelle Klaukkalaan, missä ilmoituksen mukaan kahta henkilöä oli uhkailtu mahdollisesti ilma-aseella.

– Pariskunta kertoi paikalle saapuneelle poliisin partiolle kävelleensä kävelytietä, jolloin he olivat havainneet läheisen kerrostaloasunnon parvekkeella miehen, jolla oli hallussaan asetta muistuttava esine. Mies oli mitä ilmeisemmin peloittelutarkoituksessa ampunut kohti pariskunnat takana olleisiin pensaisiin. Kukaan ei loukkaantunut tilanteessa, kertoo tutkinnanjohtaja rikosylikomisario Anssi Murto.

Pariskunnan mies oli yrittänyt käydä itse selvittämässä asiaa, mutta kokenut tilanteen uhkaavaksi ja ilmoittanut asiasta hätäkeskukseen.

– Polisi tavoitti epäillyn tämän kotiosoitteesta ja otti hänet kiinni rikoksesta epäiltynä. Kuulusteluissa selvisi, että epäilty ei mitä ilmeisemmin ollut pitänyt pariskunnan käyttämästä reitistä ja reagoinut asiaan edellä mainitulla tavalla.  Epäilty ilma-ase löytyi miehen asunnosta sinne tehdyn kotietsinnän yhteydessä sohvaan piilotettuna, Murto kertoo.

Miehen epäillään syyllistyneen laittomaan uhkaukseen ja pahoinpitelyn yritykseen.

Kuvituskuva.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT