Lahti. Hätäkeskus antoi poliisipartiolle tehtävän maanantaina puolenpäivän aikoihin Lahden keskustaan. Ilmoituksen mukaan miehellä on mukanaan työkalukassi, jota hän yrittää piilotella.

Partio tavoitti kyseisen poliisille tutun nelikymppisen miehen työkalukasseineen. Hänellä oli hallussaan useita sähkötyökaluja. Mies kertoi olevansa työmaalta, jossa tekee remonttia. Hän ei kuitenkaan osannut kertoa työnantajaa eikä tarkemmin remonttikohteen sijaintia.
Partio sai työkalujen omistajan selville, hänen tekemiensä hyvien tunnistemerkintöjen avulla. Samalla selvisi, että kyseiset työkalut eivät kuulu olla poliisipartion tavoittamalle henkilölle. Mies otettiin kiinni epäiltynä varkauteen.Lisäksi miehen hallusta löytyi huumausaineita huumausaineen käyttörikoksen verran.

***

Lahti. Poliisipartio sai hätäkeskukselta tehtävän maanantai-iltana Lahden Tonttilaan. Ilmoituksen mukaan sekavasti käyttäytyvä nainen taluttaa mopoa ja hän menee välillä piiloon ilmoittajaa.

Poliisit löysivät ilmoituksessa mainitun mopon ja lähistöltä nelikymppisen naisen, joka oli mopoa taluttanut. Hänen taluttamansa mopo oli jätetty sen omistajan toimesta Metsäkankaalle, josta se oli anastettu päivän aikana.

Kiinniotetun naisen epäillään syyllistyneen moottorikulkuneuvon käyttövarkauteen. Hänellä oli etsintäkuulutus vankilaan passitusta varten, minkä perusteella hänet vietiin vankilaan.

***

Lahti. Parikymppisen miehen epäillään syyllistyneen varkauden yritykseen ja kätkemisrikokseen myöhään maanantai-iltana Lahden Mukkulassa. Mies oli yrittänyt varastaa omakotitalon pihasta auton latauspistoketta. Hän oli anastusyrityksen jälkeen poistunut paikalta sähköskootterilla, mutta palannut hetkeä myöhemmin takaisin pihaan. Mies oli havainnut ilmoittajan ja oli poistunut taas paikalta.

Poliisipartio tavoitti kyseisen miehen ajamassa sähköskootterilla, jonka alkuperää hän ei osannut kertoa luotettavasti. Mies otettiin kiinni edellä mainittuihin rikoksiin, kertoo Hämeen poliisilaitos.

Aiheeseen liittyen