Kirkkonummi.  56-vuotias Viron kansalainen Meelis Tank poistui 4.12. kello 05.09 aikaan Kirkkonummen Evitskogissa osoitteessa Opistotie 21 sijaitsevasta Siiram-hostellista, eikä hänestä tämän jälkeen ole havaintoa.

Hänen autonsa on löytynyt läheltä hostellia samana päivänä. Alueella on suoritettu Vapaaehtoisen pelastuspalvelun avustuksella maastoetsinnät. Lisäksi etsintöjä on tehty poliisin toimesta ilmasta käsin, mutta etsinnät eivät ole tuottaneet toistaiseksi tulosta.

Kadonneella on ollut käytössään harmaa Kia Optima -merkkinen henkilöauto, jonka rekisterinumero on MPZ-371. On mahdollista, että auto olisi ollut liikenteessä 4.12. klo 05.09 jälkeen ennen sen löytymistä Hostellin lähistöltä.

Poistuessaan hostellista Meelis Tank oli pukeutuneena sinisiin verryttelyhousuihin ja hänen yllään oli punainen hupulla varustettu toppatakki. Päässään hänellä oli kirjava mustavalkoinen pipo.

Kadonneesta jotakin tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä virka-aikana Kirkkonummen poliisiin numeroon 0295438050 tai virka-ajan ulkopuolella numeroon 0295413003.

Aiheeseen liittyen