torstai, 7 joulukuun, 2023

Oulun Heikinharjussa tapahtuneen henkirikoksen tutkintaa koskeva jatkotiedote

Oulu. Torstai-iltana 10.11. Oulun Heikinharjussa sijaitsevasta kerrostaloasunnosta löytyi 65-vuotias menehtynyt nainen, jonka poliisi epäilee joutuneen henkirikoksen uhriksi. Poliisi löysi naisen aviomiehen menehtyneenä asunnon läheisestä maastosta.

– Tiedossamme ei ole, että pariskunta olisi aiemmin käyttäytynyt väkivaltaisesti toisiaan kohtaan. Kyseessä on ulkomaalainen pitkään naimisissa ollut pariskunta. Muilta osin kysymyksessä on julkisuuslain 24. §:n 1. momentin 24. kohdan mukaisesti salassa pidettävä tieto, kertoo rikosylikomisario Janne Koskela Oulun poliisilaitoksesta.

Poliisi on viime päivien aikana puhuttanut useita henkilöitä henkirikokseen liittyen. Poliisi epäilee, että naiseen kohdistuneessa teossa käytettiin tylppää lyömäesinettä. Tekoväline on poliisin hallussa. Tapahtuma-ajaksi on tarkentumassa tällä hetkellä keskiviikko 9. marraskuuta 2022. Tekoajankohta varmistuu oikeuslääketieteellisen ruumiinavauksen tulosten valmistuttua.

Poliisi epäilee aviomiehen surmanneen itsensä henkirikoksen jälkeen. Poliisi ei epäile, että miehen kuolemaan liittyisi muita henkilöitä. Asian tutkinta jatkuu kuolemansyyn selvittämisenä.

Esitutkinnassa poliisi pyrkii selvittämään teon motiivin. Esitutkinta jatkuu teknisellä rikostutkinnalla ja kuulusteluilla. Se tulee arviolta kestämään ensi kevääseen saakka..

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT