lauantai, 20 heinäkuun, 2024

Oulun poliisilla on tutkinnassa kaksi vakavaa väkivallantekoa torstai-illalta

Oulun poliisi tutkii kahta vakavaa väkivaltarikosta, jotka ovat tapahtuneet torstaina 13. kesäkuuta illalla Oulussa. Meri-Toppilassa tapahtuneessa puukotuksessa kuoli täysi-ikäinen mies, Kauppakeskus Valkeassa tapahtuneessa puukotuksessa loukkaantui alaikäinen henkilö. Tekojen ei epäillä liittyvän toisiinsa, tiedottaa poliisi.

Torstaina kello 17.33 Oulussa Meri-Toppilan kaupunginosassa tapahtui kuolemaan johtanut puukotus. Poliisi on ottanut tässä vaiheessa kiinni teosta epäiltynä miehen ja naisen. Kaikki teon osalliset ovat täysi-ikäisiä. Poliisi tutkii asiaa tappona, jonka esitutkinta on alussa ja tutkinta tapahtumapaikalla on vielä kesken. Poliisi selvittää teon motiivia ja tapahtumien kulkua.

Torstaina kello 18.36 Oulussa Kauppakeskus Valkean tiloissa tapahtui puukotus, jossa loukkaantui yksi henkilö. Poliisi tutkii asiaa tapon yrityksenä ja on ottanut yhden täysi-ikäisen miehen kiinni teosta epäiltynä. Puukotuksen uhri on alaikäinen. Poliisin tämän hetken tietojen mukaan uhrin vammat ovat vakavat, mutta hänellä ei ole välitöntä hengenvaaraa.

Tekojen ei epäillä liittyvän toisiinsa, vaan ne ovat kaksi erillistä tapahtumaa.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT