Kuopio. Hätäkeskukseen ilmoitettiin sunnuntaina 12.01. aamuyöllä yhden jälkeen ravintolassa käynnissä olevasta tappelusta Tahkovuoren alueella Kuopion Nilsiässä. Tapahtumapaikalla poliisipartiolle selvisi, että päihtynyt siilinjärveläismies oli aluksi käyttäytynyt aggressiivisesti ravintolassa ollutta seuruetta kohtaan ja heittänyt tuopilla yhtä miestä päin. Mies oli saanut väistettyä heiton, mutta tuoppi oli osunut takana olleen toisen miehen takaraivoon.

Tämän jälkeen aggressiivinen mies läpsäisi häntä rauhoittelemaan mennyttä sivullista naista kasvoihin. Tilanteesta oli ilmoitettu ravintolan järjestyksenvalvojalle, joka pian paikalle saavuttuaan yritti houkutella aggressiivisen miehen sivummalle asian selvittelyä varten. Yllättäen siilinjärveläismies oli kimpaantunut vielä entisestään ja löi yllättäen lähellä ollutta sivullista miestä kasvoihin siten, että lyöty tippui maahan.

Tämän jälkeen järjestyksenvalvoja otti siilinjärveläismiehestä hallintaotteen ja mies taltutettiin käsirautoihin järjestyksenvalvojan avuksi tulleiden sivullisten tuella. Tilanteen yhteydessä siilinjärveläismies löi myös järjestyksenvalvojaa kasvoihin ja potkaisi vartaloon. Ensihoito tarkasti osalliset tapahtumapaikalla ja yksi uhreista ohjattiin Kuopion yliopistolliseen sairaalaan jatkohoitoon.

Päihtynyt siilinjärveläismies ohjattiin kiinniotettuna Kuopion pääpoliisiaseman putkaan rauhoittumaan. Asiasta on kirjattu rikosilmoitus pahoinpitelystä, jossa on neljä asianomistajaa.

Aiheeseen liittyen