perjantai, 14 kesäkuun, 2024

Pahapäiset nyrkinheiluttelijat järjestivät poliisille töitä lauantaiyönä ympäri Lappia

Lappi. Erilaiset häiriötehtävät ympäri Lappia pitivät poliisin kiireisenä perjantai-illan ja yön aikana, tiedottaa Lapin poliisilaitos.

Kotirauhan rikkominen Torniossa

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus perjantai-iltapäivänä kahdesta miehestä, jotka olivat tulleet ilmoittajan asunnolle ja hakanneet ulko-ovea. Miehet olivat hakanneet ovea ja ikkunoita jonkun aikaa ja huudelleet asunnossa olijoille. Partion tullessa paikalle olivat miehet jo poistuneet.

Pahoinpitely yksityisasunnossa Kemissä

Poliisille ilmoitettiin pahoinpitelystä yksityisasunnossa perjantai-lauantaiyönä. Partion tullessa paikalle, oli ulkomaalainen nainen kertonut, että mies oli lyönyt häntä kasvoihin. Naisella oli lieviä vammoja kasvoissaan. Asunnossa ollut mies tuotiin kiinniotettuna Kemin poliisilaitokselle. Miestä epäillään pahoinpitelystä.

Aggressiivinen taksiasiakas Rovaniemellä

Rovaniemen keskustassa taksissa ollut asiakas oli alkanut käyttäytyä uhkaavasti kuljettajaa kohtaan. Partion tullessa selvittämään tilannetta mies oli käyttäytynyt aggressiivisesti poliisipartiotakin kohtaan. Poliisi otti hänet kiinni rikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi.

Inarissa nyrkkitappelu

Grillin edustalla kuumeni ihmisten tunteet tappeluksi asti. Poliisin tullessa paikalle tappelun osalliset olivat kuitenkin ehtineet hajaantua kukin tahoilleen.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT