sunnuntai, 25 helmikuun, 2024

Pahoinpitelyjä pitkin pitäjiä Hämeessä – rähinäviina ja mustasukkaisuus aiheutti töitä poliisille

Häme. Kuluneen vuorokauden (4-5.2.) aikana Hämeen poliisilaitoksen poliisipartiot joutuivat selvittelemään useita pahoinpitelyjä, raportoi poliisi.

Janakkala. Poliisipartio sai hätäkeskukselta tehtävän Turengin keskustaan lauantai-iltana. Ilmoituksen mukaan ravintolan edessä tapellaan. Partiolle selvisi tapahtumapaikalla, että tappelussa oli ollut osallisina neljä henkilöä. Tappelu oli saanut alkunsa ulkona tupakkatuokion aikana. Keski-ikäinen mies oli yllättäen lyönyt toista miestä. Tilanteeseen oli tullut väliin nainen, joka yritti lyödä harjalla yllättävän iskun suorittanutta miestä. Nainen ei kuitenkaan osunut harjalla mieheen.

Kahakkaan tuli mukaan kolmekymppinen mies, joka löi keski-ikäistä miestä. Keski-ikäinen mies oli kaatunut lyönnin seurauksena. Tapahtumaa tutkitaan pahoinpitelynä ja pahoinpitelyn yrityksenä. Keski-ikäinen mies ja tappelun lopettanut kolmekymppinen mies otettiin kiinni asiassa.

***

Riihimäki. Toistaiseksi tuntematon mies löi toista ravintolan asiakasta tuopilla päähän sunnuntain vastaisena yönä kello kolmen jälkeen Riihimäen keskustassa.
Poliisipartion selvityksen mukaan tapaus sattui jonkin asteisen sanaharkan jälkeen. Ensihoitoyksikkö tarkasti lyönnin uhrin vammat. Poliisi tutkii tapahtumaa pahoinpitelynä.

***

Riihimäki. Hätäkeskus antoi poliisipartiolle pahoinpitelytehtävän varhain sunnuntaiaamuna Riihimäen keskustaan. Mieskaksikolle oli tullut riitaa ravintolassa, minkä seurauksena riidan toinen osapuoli löi toista nyrkillä. Tekijä ehti poistua paikalta ennen poliisin saapumista, mutta pahoinpitelijä on tiedossa ja hänet kuulustellaan epäiltynä pahoinpitelyyn.

***

Lahti. Lahden keskustan alueella tapahtui muutama pahoinpitely, joissa epäillyt ovat toistaiseksi karkuteillä. Ensimmäisestä pahoinpitelystä tuli ilmoitus hätäkeskukseen lauantaina kello 16 jälkeen. Poliisipartiolle selvisi, että nuorimies oli lyönyt kahta naista nyrkillä päänalueelle. Kumpikaan naisista ei ollut tuntenut lyöjää. Pahoinpitelijää ei etsinnöistä huolimatta löydetty.

Toinen pahoinpitely tapahtui kello 23 jälkeen Torikadun ja Vapaudenkadun risteyksessä. Ilmoituksen mukaan miestä oli pahoinpidelty lyömällä ja potkimalla. Kohteeksi joutuneen  mukaan häntä vastaan oli tullut kolme miestä, jotka olivat yllättäen alkaneet lyödä häntä. Hän oli kaatunut maahan, jolloin pahoinpitely oli jatkunut myös potkimalla. Tekijät olivat poistuneet Vapaudenkatua Vesijärvenkadun suuntaan. Tapahtuneesta kirjattiin rikosilmoitus pahoinpitelystä.

***

Lahti. Aamunyön tunteina sunnuntaina Lahden keskustan ravintolassa tapahtui pahoinpitely. Kolmekymppinen mies hermostui, kun toinen mies oli osoittanut baaritiskillä kiinnostusta hänen naisystäväänsä kohtaan. Tämä johti siihen, että hän löi kilpakosijaa  tuopilla kasvoihin. Poliisi tutkii tapahtunutta pahoinpitelynä.

***

Forssa. Aikuisikään ehtinyt mies ei suostunut poistumaan vapaaehtoisesti sunnuntaina puolenyön aikoihin Forssan keskustan ravintolasta. Järjestyksenvalvoja joutui poistamaan miehen ravintolasta ja poistamisen yhteydessä miehen hallusta löytyi purkki. Häirikkö ehti poistua poliisin tullessa paikalle.

Järjestyksenvalvojat antoivat mieheltä otetun purkin poliisipartiolle. Purkin sisällä oli vähäinen määrä huumausainetta. Tunti tapahtuneesta mies palasi takasin pubiin häiriköimään, jolloin järjestyksenvalvoja otti hänet kiinni ja ilmoitti siitä poliisille.
Partio kirjoitti miehelle sakkovaatimuksen huumausaineen käyttörikoksesta, kertoo poliisi.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT