Pohjanmaa. Viikonloppuna pahoinpitelytapauksia kirjattiin Pohjanmaalla yhteensä 16 kpl, joista yksi tapaus kirjattiin törkeäksi, tiedottaa Pohjanmaan poliisilaitos.

Kauhajoki. Viikonlopun vakavin rikos tapahtui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Kauhajoella, jossa paikkakuntalaista miestä epäillään murhan yrityksestä. Poliisin asiasta saamien alustavien tietojen mukaan epäilty olisi puukottanut uhria useamman kerran eri puolille kehoa sekä pahoinpidellyt lyöden ja potkien siten, että uhri on vammojensa vuoksi kriittisessä tilassa sairaalahoidossa. Epäilty otettiin kiinni muutama tunti tapahtuman jälkeen.***

Kokkola. Poliisi sai perjantai-iltana Kokkolassa ilmoituksen päihtyneestä ja häiriköivästä miehestä yksityisasunnossa. Miehellä oli käsissään ruuvimeisselit, kun poliisi saapui paikalle. Mies ei totellut poliisin käskyjä vaan jatkoi uhkailua ja lähestyi poliisipartiota, joten kiinniottotilanteessa poliisi käytti etälamautinta ja OC-sumutetta. Mies otettiin kiinni virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

Aiheeseen liittyen