Joensuun Rantakylässä Ruoritiellä, kerrostalon pihalla pahoinpideltiin miestä lauantaina 9.10. kello 1.30 jälkeen. Hätäkeskukseen ilmoitettiin tappelusta, jossa oli muun muassa potkittu maassa maannutta miestä. Mies vietiin ambulanssilla keskussairaalaan. Pahoinpitelijä oli mies, noin 25-vuotias, pituudeltaan noin 180 cm, hoikka ja päällä hänellä oli vaalean sininen paita, jonka hän otti pois poistuessaan paikalta. Tapahtumapaikalta oli poistunut kaksi muutakin henkilöä, kertoo Itä-Suomen poliisi.

***

Nurmes. Hätäkeskukseen ilmoitettiin Nurmeksen keskustassa Torikadulla tapahtuneesta tappelusta lauantaina noin kello 2.30. Kahden miehen välille oli syntynyt suusanallista riitaa ja nainen oli mennyt miesten väliin. Toinen miehistä tönäisi naista sillä seurauksella, että hän kaatui maahan loukaten itseään. Miehet pahoinpitelivät toisiaan nyrkein lyömällä. Kaikki kolme tarkistettiin ambulanssissa.

Mahdollisia havaintoja edellä mainittuihin pahoinpitelyihin liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.

Aiheeseen liittyen