maanantai, 17 kesäkuun, 2024

Päihtyneen henkilön tekemä uhittelu aiheutti ison poliisioperaation Nurmijärvellä

Nurmijärvi. Päihtynyt henkilö, aiheutti 26.5. sunnuntain vastaisena yönä suurehkon poliisioperaation Nurmijärvellä, kertoo poliisi.

– Mies oli hieman aiemmin poistettu yksityisasunnossa vietetyistä juhlista huonon ja aggressiivisen käytöksen vuoksi. Tästä suivaantuneena mies oli alkanut lähettää useille henkilöille uhkaavia viestejä. Yksi uhkauksen kohteeksi joutunut henkilö oli soittanut asiasta hätäkeskukseen. Uhkaukset olivat kohdistuneet myös hänen poikaansa. Hän oli kokenut uhkaukset todella pelottaviksi ja epäillyt, että uhkailija voisi ne myös toteuttaa, kertoo rikosylikomisario Anssi Murto.

Poliisi sai tehtävän hätäkeskukselta noin kello 01.28. Tehtävälle osallistui useita poliisin partioita. Epäilty uhkaaja tavoitettiin kotiosoitteestaan Espoosta. Mies päätyi poliisin huostaan. Miehen epäillään syyllistyneen laittoman uhkaukseen.

– Miehen suivaantuminen juhlista poistamisesta höystettynä vahvalla päihtymystilalla aiheutti isohkon poliisioperaation. Uhkailuja tehdään entistä heikommalla harkinnalla ja tällä on seurauksensa, sanoo Murto.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT