sunnuntai, 21 huhtikuun, 2024

Pielen menneet huumekaupat päättyivät käsirysyyn ja poliisitutkintaan Vantaalla

Vantaa. Tiistaina 12.3. päivällä poliisi sai tehtävän Vantaan Kivistöön, missä ilmoituksen mukaan kauppaliikkeen edustalla oli neljä miestä, joista yhdellä oli vertavuotavia vammoja.

– Kysymys oli mitä ilmeisimmin tilanteesta, joka oli aiheutunut pieleen menneistä huumekaupoista. Partion saapuessa kohteeseen epäilty myyjä oli vartijan hallussa, kertoo rikostarkastaja Krista Vallila.

Paikalle saapunut ostaja oli havainnut kauppatavaran olevan sokeria. Tilanteessa epäilty myyjä oli kuitenkin ehtinyt napata kauppahinnaksi sovitut rahat ostajan kädestä ja yrittänyt paeta paikalta. Tilanne oli päätynyt molemminpuoliseen käsirysyyn, missä epäilty myyjä oli uhannut suusanallisesti ostajaa veitsellä ja aseella. Ostaja puolestaan oli sumuttanut myyjää turvasumutteella.

– Ostajan epäillään syyllistyneen ainakin huumausainerikokseen. Myyjän osalta tutkittavan tapauksen nimikkeet ovat epäillyt varkaus, laiton uhkaus, pahoinpitely sekä toisen vahingoittamiseen tarkoitetun esineen hallussapito, Vallila jatkaa.

Kuvituskuva.

1 KOMMENTTI

  1. Huumeet ja väkivalta ym. idioottimainen käytös kulkevat käsikädessä.

    0

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT