lauantai, 9 joulukuun, 2023

Pohjanmaalla viikonloppuna juotihin ja tapeltihin – 21 pahoinpitelyä, 18 rattijuopumusepäilyä

Pohjanmaa. Poliisi hoiti viikonloppuna 581 tehtävää. Suurin osa tehtävistä liittyi pahoinpitelyihin ja päihteiden käyttörikoksiin. Myös useita liikenneturvallisuuden vaarantamisia todettiin. Yhteensä 36 henkilöä oli kiinniotettuna poliisilain perusteella ja 17 henkilöä oli kiinniotettuna rikosperusteisesti, kertoo Pohjanmaan poliisilaitos.

Pahoinpitelyistä kirjattiin viikonloppuna 21 rikosilmoitusta. Pahoinpitelyt tapahtuivat yleisillä ja yksityisillä paikoilla. Vahingontekojen määrä oli neljä kappaletta. Viikonloppuna vahingonteon kohteena oli autoja, mutta pari ilmoitusta omaisuuden rikkomisesta tehtiin myös.

Viikonlopun aikana tavoitettiin 18 rattijuopumusepäilyä, joista 10 kappaletta törkeitä rattijuopumuksia. Tapaukset jakautuivat tasaisesti eri alueille. Myös useita törkeitä liikenneturvallisuuden vaarantamisia todettiin, yhteensä 40 kappaletta. Valvonnassa huumausaineen käyttörikoksia paljastui 11 kappaletta.

Eläinonnettomuuksien määrä oli kaksi kappaletta, kummassakin tapauksessa oli kyse hirvikolarista.

Seinäjoen Tanelinlammesta löytyi kuollut ihminen lauantaiaamuna. Asiassa ei epäillä rikosta ja tutkintaa jatketaan kuolemansyyntutkintana. Asiasta ei tiedoteta enempää.

Ähtärissä etsittiin viikonloppuna torstaina kadonnutta miestä yhteistyössä pelastuslaitoksen, puolustusvoimien ja Rajavartiolaitoksen kanssa. Mies oli lähtenyt kalastamaan kotoaan ja kadonnut. Etsintöjä on tehty maastosta ja vesistöstä toistaiseksi tuloksetta.

​​​​​​​Viikonlopun aikana oli useita yleisötapahtumia. Yleisötapahtumat eivät aiheuttaneet poliisille tehtäviä.

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT