Kolmastoista kerta kortitta

Joutsassa poliisipartio tapasi valtatie neljällä autoilemassa vuonna 1989 syntyneen naisen, jolta puuttui vaadittava ajo-oikeus. Nainen oli ajokiellossa ja hänet on tavattu autoilemasta kortitta 12 kertaa aiemminkin vuoden aikana.

Tuntematonta turpaan

Jyväskylässä 22-vuotias mies oli odotellut kavereitaan Kauppakadulla sijaitsevan ravintolan edustalla, kun häntä kohti oli juossut mies, joka oli lyönyt asianomistajaa kasvoihin. Lyöntien jälkeen pahoinpitelystä epäilty mies oli poistunut juosten paikalta Kauppakatua alaspäin. Ambulanssihenkilöstö tarkasti asianomistajan vammat ja ohjasi hänet jatkotarkastukseen keskussairaalaan. Rikoksesta epäilty mies oli harteikas ja roteva, hänellä oli musta lippis, vaalea paita ja tummat housut. Sama mies oli noin puoli tuntia aiemmin aiheuttanut häiriötä ravintolan yläkerrassa nahinoimalla toisen henkilön kanssa. Havaintoja ja vihjeistä teosta sekä tekijästä voi ilmoittaa numeroon 0295 414811.

Tuntematonta turpaan II

Jyväskylässä poliisi hälytettiin Viitaniementielle, jossa ilmoituksen mukaan pihassa tapellaan ja seuraavan ilmoituksen mukaan tappelu on siirtynyt läheiseen rappukäytävään. Paikalta tavattiin parikymppinen mies, joka kertoi että oli riitaantunut tuntemattoman miehen kanssa parkkipaikalla. Tilanne oli edennyt lyömiseksi ja tönimiseksi. Toista osapuolta ei tavattu. Poliisin puhuttama mies sai vammoja kasvoihinsa ja tapahtumasta kirjattiin rikosilmoitus pahoinpitelystä.

Aitamaalitkin matkaan

Suomusjärvellä on murtauduttu heinäkuun aikana omakotitalon kellariin,josta oli anastettu autonrenkaat, Dewalt-merkkinen jiirisaha jalkoineen ja työpöytineen, Stihl-merkkinen moottorisaha, Jopo polkupyörä, Bacho hylsysarja, aitamaalia sekä olutta.

 

Artikkelia päivitetään tarpeen mukaan

Aiheeseen liittyen