Mopolla vauhtia 81km/h

Kannonkoskella poliisipartio tapasi nuoren mopoilijan. Kulkupeliä tarkemmin tutkiessa ilmeni, että sen rakennetta oli muutettu lainvastaisesti ja se olisi näin ollen pitänyt muutoskatsastaa moottoripyöräksi. Poliisimies koeajoi mopon ja sen nopeudeksi mitattiin 81 km/h. Mopoilijalta puuttui vaadittava A1-luokan ajo-oikeus.

Rotary Clubin presidentti?

Raumalaisen taparikollisen hallusta löytyi 32 USD ja 5 punnan seteli sekä korurasiassa Rotary Club president-pinssi, joiden sijaintia miehen hallussa on pidettävä epäilyttävänä.
Asiaan liittyvät tiedot pyydetään toimittamaan Rauman poliisille p. 0295417780 tai sähköisesti tutkinta.rauma@poliisi.fi

Hämeenlinnassa polkupyörällä poliisia pakoon päin sähkötolppaa

Poliisipartio havaitsi perjantaina illalla kaatuneen pyöräilijän. Alaikäinen mies pääsi ylös ja jatkoi pyöräilyä, jolloin partio päätti pysäyttää tämän vointia tiedustellakseen. Mies ei kuitenkaan noudattanut poliisin pysähtymiskäskyä, vaan alkoi ajaa partiota karkuun pyörällään päin punaista liikennevaloa. Paetessaan mies oikaisi pihan poikki törmäten autoille varattuun sähkötolppaan. Alkoholia nuorukaisella oli veressä n. 1.4 promillea

Rakon tyhjennystä auton päälle ja paperia tuleen poliisiautossa

Lauantaina n. 02.30 Kemin Kauppakadulla ravintola Chilloutin lähistöllä oli humalassa ollut 32- vuotias mies alkanut tyhjentämään oluentäyttämää virtsarakkoaan pysäköitynä oleen auton päälle. Paikalle oli tullut auton omistanut nainen, joka oli yrittänyt saada virtaamisen loppumaan. Tällöin virtsaajan epäillään vääntäneen naista peukalosta, jolloin peukalo oli mennyt sijoiltaan. Tapahtumapaikalle oli tullut naisen avuksi tilannetta rauhoittamaan nuori mies, jota virtsaaja oli lyönyt nyrkillä leukaan. Poliisin saapuessa paikalle pahoinpitelijä otettiin kiinni ja kuljetettiin Kemin poliisivankilaan. Poliisivankilan pihalla mies oli sytyttänyt poliisiauton takatilassa paperia tuleen. Poliisi otti miehen kuljetustilasta ulos ja sammutti palavan paperin. Mies siirrettiin putkaan. Poliisiautoon ei ehtinyt tulla vahinkoja.

 

Aiheeseen liittyen