Seinäjoella 28.11.2020 kadonneen Kai-Pekka Savolaisen katoamisen tutkinnassa on edistytty. Poliisi epäilee Savolaisen joutuneen henkirikoksen uhriksi. Poliisi pyytää yhä havaintoja katoamispäivältä.

Havaintoja kaivataan Kasperissa lauantaina 28.11.2020 Kai-Pekka Savolaisen seurassa liikkuneista ihmisistä. Savolaisen seurassa on nähty keski-ikäinen mies, joka on ollut pukeutuneena lenkkareihin, harmaisiin college-housuihin, mustaan takkiin ja päässä on ollut maastokuvioinen lippalakki. Keski-ikäisellä miehellä on parta ja hän on noin 170-175 cm pitkä.

Poliisi pyytää myös havaintoja Kasperin R-kioskin läheisyydessä illalla nähdystä mustasta tai tummasta Mercedes-Benz C-mallin farmariautosta. Auto on vuosimalliltaan 2000 luvun alusta ja korimalliltaan W203. Poliisille tulleiden tietojen mukaan autoon olisi kolmen miehen toimesta nostettu maasta yksi mies. Kaikki autoon ja sillä liikkuneisiin liittyvät havainnot toivotaan ilmoitettavan poliisille.

Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnot ja kaikki Kai-Pekka Savolaiseen liittyvät tiedot sähköpostilla vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi tai puhelimitse kello 8-17 numeroon 0295 447 325.

Aiempi uutinen asiasta:

Poliisi epäilee Kai-Pekka Savolaisen katoamiseen liittyvän rikos ja toivoo havaintoja

Aiheeseen liittyen