perjantai, 12 heinäkuun, 2024

Poliisi epäilee kahta alle 18-vuotiasta nuorta törkeästä Joensuussa tehdystä ryöstöstä

Joensuu. 17-vuotiaan ja 14-vuotiaan nuoren epäillään ryöstäneen 13-vuotiaan nuoren teräaseella uhaten Joensuun Marjalassa 21.11.2023. Poliisi tutkii tekoa törkeänä ryöstönä.

Ryöstösaaliikseen epäillyt saivat vähäisen määrän käteistä rahaa sekä asianomistajan hallussa ollutta muuta omaisuutta. Epäillyt tekijät ja asianomistaja eivät tunteneet toisiaan ennestään, kertoo poliisi.

Poliisi otti kiinni rikoksesta epäillyn 17-vuotiaan nuoren Helsingistä 22.11.2023. Poliisi takavarikoi osan ryöstösaalista kiinnioton yhteydessä. Kyseisen nuoren epäillään syyllistyneen useisiin vakaviin väkivaltarikoksiin vuoden 2023 aikana. Pohjois-Karjalan käräjäoikeus vangitsi kyseisen nuoren törkeästä ryöstöstä epäiltynä 24.11.2023.

Myös epäilty 14-vuotias tekijä on tavoitettu. Hän ei ole ikänsä takia rikosoikeudellisessa vastuussa, joten hänen asiansa käsittely kuuluu lähtökohtaisesti sosiaaliviranomaisille.

2 KOMMENTTIA

  1. Jopa sakkotuomion voi olla”nykysuomessa” lastensuojelu rikos,näille ”hellanteltuille”tarvitsisi kasvatuslaitos koulutus,onko koko järjestelmä poistettu?Me 1980 luvulla syntyneet arvostamme myös kotikasvatusta ja Koivuniemen herraa.

    0

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT