Helsinki. Poliisille tehtiin sunnuntaina ilmoitus vuonna 1957 syntyneen Veikko Korhosen katoamisesta. Mies poistui asunnostaan Merikorttitieltä Vuosaaresta lauantaina 17.8.2019 aamuyöllä kello 2 jälkeen, eikä hänestä ole sen jälkeen havaintoja.

Mies lähti kotoaan valkoisella polkupyörällä. Mies oli pukeutunut katoamishetkellä mustiin farkkuihin, tummansiniseen ulkoilutakkiin ja ruskeisiin kävelykenkiin. Hänellä oli päässään mustasankaiset, neliskanttiset silmälasit.

Kadonnut Veikko Korhonen on noin 187 senttimetriä pitkä ja normaalivartaloinen, ja hänellä on lyhyehköt tummanruskeat hiukset.

Havainnot kadonneesta tulee ilmoittaa poliisille puhelimitse 0295 417 915 tai sähköpostitse vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi.

Poliisin tiedossa ei tällä hetkellä ole mitään, minkä perusteella asiaan olisi syytä epäillä liittyvän rikosta.

 

Päivitys 21.8. 2019

Helsinki. Poliisi sai sunnuntaina ilmoituksen 62-vuotiaasta kadonneesta miehestä. Poliisi löysi miehen tiistai-iltana menehtyneenä.

Tällä hetkellä ei ole tiedossa mitään, minkä perusteella asiaan olisi syytä epäillä liittyvän rikosta. Poliisi tutkii asiaa kuolemansyyntutkintana eikä tapauksesta ole muuta tiedotettavaa.

Kuva poistettu.

Aiheeseen liittyen