lauantai, 2 joulukuun, 2023

Poliisi etsii mahdollisesti hengenvaarassa olevaa miestä – lähesty kohdatessa (kuva)

Järvenpää. Poliisi etsii 18.8.2023 Järvenpäässä kadonnutta Miika Parviaista, joka poliisin saamien tietojen mukaan tarvitsee pikaista apua hänen terveydentilansa johdosta. Poliisin tietojen mukaan hänestä ei ole vaaraa ulkopuolisille. Poliisi toivoo, että Miikan kohtaavat henkilöt lähestyisivät häntä ja ottaisivat yhteyttä poliisiin tai hätäkeskukseen numeroon 112.

Miika Parviainen katosi Järvenpäässä 18.8.2023. Hänestä on havaintoja muun muassa Järvenpään Jampassa sijaitsevan ostokeskuksen läheisyydestä. Hän saattaa liikkua myös Keravan tai Mäntsälän alueilla. Poliisi epäilee, että Miika majailee metsässä tai hylätyissä asuinrakennuksissa eikä hän ei välttämättä pysty huolehtimaan itsestään. Hän saattaa myös vältellä ihmisiä.

Miika on 186 cm pitkä, ruumiinrakenteeltaan hän on hoikka. Miehellä on siilitukka tai lyhyet hiukset. Kadotessaan hänellä oli yllään mustat shortsit, joissa valkoista, musta huppari. Jaloissaan hänellä oli maiharit. Jos näet tuntomerkkeihin sopivan miehen, poliisi kehottaa lähestymään häntä ja kysymään, onko hän Miika. Jos saat yhteyden Miikaan, ole yhteydessä poliisiin. Toivomme, että voisit odottaa paikalla poliisin saapumiseen saakka.

Havainnot tuntomerkkeihin sopivasta henkilöstä pyydetään soittamalla, viestillä tai WhatsAppilla numeroon 050 399 9026 tai hätäkeskukseen 112. Havainnot voi lähettää myös sähköpostilla osoitteeseen: vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi

 

Päivitys 7.9. kello 20.00.

Itä-Uudenmaan poliisi tiedotti 6. syyskuuta 2023 etsivänsä Järvenpäässä kadonnutta miestä. Mies oli ollut kateissa 18. elokuuta lähtien. Mies on tavoitettu kunnossa torstaina 7. syyskuuta tiedottaa poliisi.

Kuva poistettu.

 

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT