torstai, 30 toukokuun, 2024

Poliisi etsii Salossa kadonnutta nuorta miestä – havaintoja kaivataan

Salo. Lounais-Suomen poliisi pyytää yleisöltä tietoja ja havaintoja 18-vuotiaasta nuoresta miehestä. Viimeisin havainto miehestä on tehty huhtikuun puolessa välissä.

Poliisin tiedon mukaan nuori mies on viimeksi nähty varmuudella tiistaina 16. huhtikuuta Salon keskustassa. Hän on todennäköisesti liikkunut Salon keskustan lisäksi Perniön seudulla.

Kadonnut nuori on noin 180 senttimetriä pitkä, hoikkavartaloinen ja hänellä on tummat lyhyehköt hiukset.

Katoamishetkellä hänellä oli päällään musta kevyt kesätakki, siniset farkut ja mustat lenkkarit. Kaulassa hänellä oli kullanvärinen panssarikaulaketju.

Kaikki havainnot kadonneen liikkeistä ja mahdollisesta olinpaikasta pyydetään ilmoittamaan Lounais-Suomen poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655. Katoamiseen ei epäillä liittyvän rikosta.

Päivitys tiedotteeseen 11.5. kello 16.45.

Salossa suoritetussa maastoetsinnässä nuori mies löydettiin menehtyneenä. Poliisi kiittää etsintään osallistunutta vapaaehtoista pelastuspalvelua ja havaintoja poliisille lähettäneitä henkilöitä.

Poliisi jatkaa asian selvittämistä kuolemansyyn tutkintana, eikä sen vuoksi asiasta tiedoteta enempää. Asiaan ei epäillä liittyvän rikosta.

Kuva poistettu

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT