keskiviikko, 29 toukokuun, 2024

Poliisi ja Vapepa etsivät yhä Oulussa kadonnutta 86-vuotiasta naista

Oulu. Poliisi pyytää Myllyojan ja Myllyojan lähialueen asukkaita tarkastamaan pihansa ja erityisesti pihoilla avoinna olevat ulkorakennukset. Poliisi kiittää ilmoittajia tähän mennessä saamistaan tiedoista ja pyytää edelleen ilmoittamaan akuutit havainnot hätäkeskukseen numeroon 112.

Poliisi ja Vapaaehtoinen pelastuspalvelu (Vapepa) etsivät yhä Oulun Myllyojalta kadonnutta 86-vuotiasta naista. Naisen katoaminen havaittiin perjantaina aamulla noin kello 04.00.

Etsittävä nainen on noin 155 senttimetriä pitkä ja hoikka. Nainen liikkuu tiettävästi kävellen ja hänen liikkumisensa on normaalia. Hänen yllään olevasta vaatetuksesta ei ole tarkempaa tietoa.

Poliisi kiittää tähän mennessä saamistaan tiedoista ja pyytää edelleen ilmoittamaan akuutit havainnot hätäkeskukseen numeroon 112 ja vanhemmat havainnot poliisin vihjepuhelimeen 0295416194.

Tiedote 20.4: 

Poliisi ja Vapaaehtoinen pelastuspalvelu (Vapepa) ovat etsineet Oulun Myllyojalta kadonnutta 86-vuotiasta naista. Naisen katoaminen havaittiin perjantaina aamulla noin kello 04.00.

Kadonnut nainen on löytynyt ja etsinnät on päätetty.

Poliisi kiittää etsintöihin osallistuneita ja vihjeitä ilmoittaneita kansalaisia.

Uutisesta on poistettu kadonneen kuva.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT