Iisalmi. Tapahtuneesta tuli hätäkeskukseen ilmoitus tiistain ja keskiviikon 15.-16.11.2022 välisenä yönä. Ilmoituksen mukaan Kainuuntiellä etelän suuntaan kulkenut auto oli ajautunut tuntemattomasta syystä ojaan, tiedottaa poliisi.

Onnettomuuspaikalla auton ulkopuolelta löytyi henkilö, jonka viranomaiset totesivat menehtyneeksi. Poliisi tutkii ulosajoa ja pyytää havaintoja mahdollisilta onnettomuuden silminnäkijöiltä.Ulosajon tapahtumapaikka oli Iisalmen Kainuuntie, pohjoisen suunnasta muutama sata metriä ennen nelikaistaisen Iisalmen ohitustien alkua.

Onnettomuuspaikalta menehtyneenä löytyneen henkilön kuolemaan liittyen ei rikoksen mahdollisuutta voida sulkea pois. Poliisi selvittää tapahtunutta ja sen taustoja, eikä tiedota tapahtumien yksityiskohdista tässä vaiheessa tutkintaa tämän enempää.

Ilmoita havaintosi ja tietosi ulosajosta Itä-Suomen poliisin vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai vihjenumeroon 0295 415 232. Kaikki silminnäkijöiden havainnot tapahtumasta voivat olla tutkinnan kannalta ratkaisevia.

Aiheeseen liittyen