lauantai, 2 maaliskuun, 2024

Poliisi löysi muiden tehtävien yhteydessä kannabiskasvattamoja Kanta-Hämeessä

Riihimäki. Keskiviikkona 24.1. kello 15.00 aikaan, oli partio muulla tehtävällä Riihimäen Peltosaaressa sijaitsevassa kerrostalossa, kun he havaitsivat rappukäytävässä voimakasta kannabiksen hajua, kertoo poliisi.

Hajun lähde pystyttiin paikallistamaan tiettyyn asuntoon, johon suoritettiin kotietsintä. Kotietsinnässä asunnosta löytyi kannabiskasvattamo, sekä muita huumausaineita. Asunnosta löytyi myös anastetuksi ilmoitettu sähkömaastopyörä. Asunnon haltija kiinniotettiin rikosperusteisesti.

***

Hämeenlinna. Kello 22.20 aikaan tuli Hämeenlinnasta Katuman alueelta ilmoitus meneillään olevasta asuntomurrosta. Ilmoittajan mukaan joku murtautuu kerrostalossa hänen naapurinsa asuntoon. Partion mennessä paikalle, oli ovi laitettu takaisin kiinni, mutta ovessa oli selvät murtojäljet. Partio soitti asunnon ovikelloa ja sieltä tultiin avaamaan ovi.

Oven avannut 44-vuotias mies, kertoi sopineensa asunnon haltijan kanssa koiran hoidosta, mutta koska ovea ei tultu avaamaan, alkoi mies murtaa ovea. Kesken murtamisen, oli asunnon haltija tullut paikalle ja päästänyt miehen sisään. Partion selvittäessä asiaa, huomattiin asunnossa myös kannabiskasvi kasvamassa.

Asiasta kirjattiin miehen osalta ilmoitus kotirauhan rikkomisesta sekä vahingonteosta. Asunnon haltijan osalta kirjattiin rikosilmoitus huumausainerikoksesta.

1 KOMMENTTI

  1. Hah,miten voi olla noin tiukkis lainsäädäntö?Alko maksaa maltaita ja antakaa nyt perkeleen edes kukkien kukkia,ei tämän maan hullu hallitus sitä enää pystyisi pilaamaan,kansa on jo valmiiksi kyykyssä-antakaa meille edes elämä!

    0

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT