sunnuntai, 21 heinäkuun, 2024

Poliisi on edennyt Tampereen lauantaisen kolarin esitutkinnassa – epäiltyä esitetään vangittavaksi

Tampere. Sisä-Suomen poliisi on jatkanut Tampereella Lempääläntien ja Kuokkamaantien risteyksessä lauantaiaamuna 9.3.2024 tapahtuneen kolarin esitutkintaa.

Poliisi esittää rikoksesta epäiltyä puolustusvoimien ajoneuvoa kuljettanutta henkilöä vangittavaksi ja asia käsitellään Pirkanmaan käräjäoikeudessa huomenna tiistaina 12.3.

Poliisin ja syyttäjän välisen neuvottelun tuloksena tutkintanimike on muutettu epäillyksi tapoksi. Esitutkinnassa tähän mennessä esille tulleiden tietojen
perusteella ajoneuvon epäillään törmänneen taksiin huomattavalla nopeudella. Poliisin selvitysten perusteella on syytä epäillä, että kuljettaja ei ole osoittanut merkkejä jarruttamisesta, väistämisestä tai pyrkimyksestä välttää törmäystä, kertoo poliisi.

Kolarissa oli osallisena aiemmin kerrotun mukaisesti taksi ja puolustusvoimien auto. Taksia lähestyi vastaantulevien kaistalla törmäyshetkellä poliisiauto, johon tuli vaurioita noiden kahden auton kolarin seurauksena. Poliisiauto ei ollut varsinaisena kolarin osapuolena.

Poliisi ei voi tällä hetkellä tiedottaa esitutkinnasta enempää sitä vaarantamatta.

1 KOMMENTTI

  1. Mutta miten sivari volkkari liittyy asiaan? Lähtikö hiluxi käsistä takaa-ajossa tehdyn kiilauksen takia? Onko mahdollista, että poliisi kiilasi hiluxia jonka kuljetti menetti hallinnan ja törmäsi taksiin? Kaikki yksityiskohdat tapauksessa huomioon ottaen tämä on erittäin todennäköisesti mahdollista

    1

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT