tiistai, 28 toukokuun, 2024

Poliisi on edistynyt Joensuun kerrostalopalon esitutkinnassa – yksi henkilö vangittu

Joensuu. Torstaina 23.12.2022 vähän ennen klo 03.00 ilmoitettiin tulipalosta Joensuun keskustassa osoitteesta Suvantokatu 10. Kyseisessä osoitteessa sijaitsevan kerrostalon ullakkotila oli ilmoituksen mukaan tulessa. Paikalle meni useita pelastuslaitoksen yksiköitä ja poliisipartioita. Tulipalon seurauksena talon asukkaat jouduttiin evakuoimaan ja kymmeniä henkilöitä joutui konkreettiseen hengen ja terveyden vaaraan, kertoo poliisi.

Lisäksi taloyhtiölle tuli palon seurauksena huomattavat omaisuusvahingot. Poliisi otti kyseiseen esitutkintaan liittyen 22.3.2023 kiinni noin 60-vuotiaan miehen. Mies vangittiin 24.3.2023 Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa todennäköisin syin rikoksesta epäiltynä törkeästä tuhotyöstä. Epäillyn kuulustelut jatkuvat edelleen. Poliisi on jatkanut myös asiaan liittyviä teknisiä tutkimuksia.

Poliisi on edelleen kiinnostunut kaikista tiedoista kyseiseen tulipaloon liittyen. Jos sinulla on tietoja kyseisestä tulipalosta, niin pyydämme ilmoittamaan tietosi tai mahdolliset havaintosi Itä-Suomen poliisin vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi Jokainen yksittäinen tieto tai havainto voi olla edelleen tärkeä rikoksen selviämisen kannalta.

Kuvituskuva.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT