sunnuntai, 26 toukokuun, 2024

Poliisi on edistynyt Kuopion kaupparyöstöjen tutkinnassa – yhtä vielä etsitään (kuva)

Kuopio. Päivärannan Sale myymälä ryöstettiin 9.2.2024. Esitutkinnassa poliisi on kuullut Kuopiolaista 25-vuotiasta mieshenkilöä, joka on myöntänyt ryöstäneen kaupan.

Päivärannan Sale myymälä ryöstettiin 9.2.2024. Esitutkinnassa poliisi on kuullut Kuopiolaista 25-vuotiasta mieshenkilöä, joka on myöntänyt ryöstäneen kaupan. Poliisi jatkaa edelleen asian tutkintaa kuulemalla mm. asianomistajia ja mahdollisia todistajia. Epäillyllä ei ole aikaisempaa rikostaustaa. Tutkinnan ollessa vielä kesken poliisi ei tiedota asiasta enempää.

Poliisi on myös edennyt Kuopiossa 15.3.2024 Särkiniemessä  K-Market särkilahden kaupparyöstön tutkinnassa. Poliisi on saanut vihjeitä tekijästä mutta kaipaa vielä uusia tunnistuksia tekijästä. Tekijä ei ollut peittänyt kasvojaan ryöstössä ja kasvot ovat näkyvissä kaupan valvontanauhalla. Poliisi pyytää vielä uusia vihjeitä tekijän tunnistamiseksi.

Aikaisemmin on julkaistu oheinen tiedote:

Särkilahdessa K-Market ryöstettiin perjantaina 15.3.2024 teräasetta käyttäen. Ryöstö tapahtui alkuillasta klo 18.47, jolloin mieshenkilö tuli kauppaan ja käveli kassan luokse. Myyjä käveli tämän jälkeen kassapisteelle, jolloin mies uhkasi teräaseella ja vaati rahoja kassasta. Mies sai pienehkön summan käteistä, jonka jälkeen poistui kaupasta. Mies oli poistunut kaupan pihalta polkupyörällä Särkiniemen sillan suuntaan.

Miehen tuntomerkkeinä mm. kapeat kasvot, vartaloltaan laiha, päässä musta pipo, punainen pitkä takki ja vaaleat housut. Tekoa tutkitaan tärkeänä ryöstönä.

K-Market Särkilahti, ryöstäjä. Kuva: Poliisi.

Ilmoita tietosi tai vihjeet epäillyn tekijän henkilöllisyydestä sekä tapaukseen liittyvät muut havainnot Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai numeroon 0295 415 232.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT