keskiviikko, 17 huhtikuun, 2024

Poliisi on edistynyt Oulussa tehdyn törkeän väkivaltarikoksen tutkinnassa

Oulu. Poliisi epäilee oululaisen miehen pahoinpidelleen toista miestä perjantaina 1. maaliskuuta. Väkivaltarikoksesta epäilty mies on tällä hetkellä pidätettynä, tiedottaa poliisi.

Poliisi on kuulustellut miestä, joka otettiin kiinni törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä kuolemantuottamuksesta epäiltynä Oulun Höyhtyällä keskiviikkoiltana 6. maaliskuuta 2024. Mies pidätettiin torstaina 7. maaliskuuta.

Ennen kiinniottoa poliisi oli etsintäkuuluttanut epäillyn. Poliisi etsi häntä muutaman päivän ajan, ennen kuin hän kiipesi kerrostalon katolle Oulun Höyhtyällä.

Rikoksen uhri oli yli 60-vuotias mies, ja epäilty mies on alle 40-vuotias. Molemmat miehet ovat paikkakuntalaisia. He tunsivat toisensa entuudestaan. Poliisi epäilee miehen pahoinpidelleen uhrinsa samaan seurueeseen kuuluneen miehen asunnolla.

Tarkemmasta tapahtumien kulusta ja motiivista poliisi ei kerro, sillä asian esitutkinta on yhä kesken. Poliisi jatkaa asian esitutkintaa kuulemalla sekä epäiltyä että muita asiaan liittyviä henkilöitä.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT