sunnuntai, 25 helmikuun, 2024

Poliisi on jatkanut Savonlinnan henkirikoksen tutkintaa – tekijä myöntänyt ampuneensa uhrit

Savonlinna. Kahden henkirikoksen esitutkinta on edennyt. Poliisi on suorittanut asiaan liittyen rekonstruktion, jossa rikos mallinnettiin uudelleen tapahtumapaikalla ja tekijä kuvaili tapahtumien etenemistä, kertoo poliisi.

Poliisi on myös kuulustellut epäiltyä lisää. Hän on kertonut matkustaneensa tekopäivänä omistamallaan henkilöautolla Kuopiosta Savonlinnaan. Lisäksi mies on kertonut ottaneensa mukaan ampuma-aseen ja patruunoita, ja menneensä tapahtumaosoitteeseen ampuma-aseella varustautuneena.

Epäilty kertoo edelleen aiheuttaneensa molempien uhrien kuoleman, mutta ei ota kantaa rikosnimikkeeseen.  Mies on myös kertonut motiivin teolleen. Hän on kertonut poliisille kantaneensa kaunaa uhriksi joutuneen pariskunnan naista kohtaan, ja menneensä selvittämään tätä asiaa tekopäivänä.

Tekoväline on takavarikoitu tekijän kiinnioton yhteydessä ja poliisi suorittaa sille teknistä tutkintaa. Ase on luvanvarainen ja miehellä on ollut siihen hallussapitolupa.

Poliisi jatkaa näiden taustojen ja motiivin selvittämistä, mutta ei avaa asioita julkisuudessa enempää esitutkinnan turvaamiseksi.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT