lauantai, 24 helmikuun, 2024

Poliisi otti kiinni ilokaasua Espoossa myyneet nuoret miehet

Espoo. Länsi-Uudenmaan poliisin partio suoritti valvontaa Espoon Leppävaarassa viime viikolla, kun se havaitsi huoltamon pihalla myyntitapahtumalta vaikuttaneen tilanteen. Lopputuloksena poliisi otti kiinni kaksi henkilöä terveysrikoksesta epäiltynä, kertoo poliisi.

Sunnuntaina 17.12. tapahtuneessa tilanteessa poliisit huomasivat, että kahdesta eri autosta asioitiin kolmannen auton luona. Käteisen vastineeksi omistajaa vaihtoi muutamia pulloja ilokaasua.

Poliisi seurasi myyjän liikkeitä ja pysäytti tämän hetkeä myöhemmin. Autossa oli kaksi noin 20-vuotiasta nuorta miestä. Poliisi takavarikoi autosta 18 täyttä ja yhden vajaan laatikollisen ilokaasua. Yhteensä pulloja oli jo tehtyjen kauppojen jäljiltä noin 110. Näiden lisäksi poliisin takavarikkoon päätyi myös useita satoja euroja käteistä rahaa. Poliisi epäilee molempia miehiä terveysrikoksesta.

Poliisi on pitkin syksyä saanut ilmoituksia, joissa tyhjiä ilokaasupulloja on löytynyt esimerkiksi koulujen ja päiväkotien pihoilta. Ilokaasun käytön haittavaikutukset ja riskit eivät usein ole etenkään nuorille täysin selvillä, ja poliisi toivookin, että vanhemmat keskustelisivat aiheesta nuorten kanssa.

Kuvituskuva.

1 KOMMENTTI

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT