lauantai, 2 maaliskuun, 2024

Poliisi otti Tampereella kadonneen miehen kiinni Helsingistä

Tampere/Helsinki. Sisä-Suomen poliisilaitos tiedotti keskiviikkona, että poliisi etsii maanantaina Tampereella kadonnutta miestä, joka voi olla vaaraksi itselleen tai muille.  Poliisi sai vihjepuhelimeensa kymmeniä vihjeitä tapaukseen liittyen. Ne auttoivat poliisia suunnittelemaan toimintaansa. Poliisi löysi miehen eilen torstai-iltana Helsingistä.

-Hänet otettiin kiinni Itä-Helsingistä kerrostalon rappukäytävästä. Häntä epäillään poliisiin kohdistuneesta virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta. Tätä ennen hän oli samassa paikassa lyönyt kahta sivullista, minkä johdosta häntä epäillään myös kahdesta pahoinpitelystä, toteaa tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tuomas Lindholm Helsingin poliisilaitoksesta. Mies otettiin kiinni ja poliisi jatkaa toimia hänen parissaan.

Poliisi ei tutkinnallisista syistä kommentoi tarkemmin tapahtumien yksityiskohtia tai sitä, miten vihjetiedot auttoivat poliisia.

-Kiitämme ihmisiä aktiivisuudesta ja avusta miehen tavoittamiseksi, toteaa yleisjohtaja Teemu Karhunen Sisä-Suomen poliisilaitoksesta.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT