torstai, 25 heinäkuun, 2024

Poliisi pysäytti vakavaa väkivaltaa käyttäneen henkilön toiminnan aseella Tampereella

Tampere. Poliisi sai tiistai-iltana hälytystehtävän kello 22:32 Tampereen Pyynikille väkivaltatehtävälle. Tehtävälle osallistui useita partioita, kertoo poliisi.

Kohteessa rikoksesta epäilty oli kohdistanut vakavaa väkivaltaa toiseen henkilöön. Väkivallan uhri vietiin sairaalahoitoon. Rikoksesta epäillyn kiinnioton yhteydessä Satamakadulla poliisi joutui kohtaamansa vastarinnan vakavuuden vuoksi käyttämään ampuma-asetta. Epäilty toimitettiin myös sairaalahoitoon. Tehtävä jatkuu poliisin teknisellä  ja taktisella tutkinnalla tapahtumapaikalla. Alueella on nyt turvallista liikkua.

Poliisin aseenkäyttöön liittyy normaalin menettelyn mukaisesti esitutkintalain mukainen esiselvitys, jossa syyttäjä arvioi, onko poliisin menettelystä syytä aloittaa esitutkinta. Tältä osin tiedottamisesta vastaa valtakunnansyyttäjä. Tapahtumien tutkinta on aivan alussa.

Kuvituskuva.

3 KOMMENTTIA

 1. Nyt ei tainnut olla kyseessä ihan perus Toivo Erkki kun keltainen lehdistö on nähnyt videoita, mutta ei julkaise yhdenkään silminnäkin lausuntoja. Muutenkin ollaan liian hiljaa asiasta. Kotimainen kerma kun suorittaa, niin heti otsikot huutaa tekijän nimiä.

  3
  • Olisiko kuitenkin ihan Pekka Peruserkki Father Christmasin esimerkin voimin vieraslajeja kitkemässä. Ainakin videolta nähtävissä oleva käsi vaikuttaa varsin jauhonvalkoiselta.

   0
   • Tuntuu hiukan epäuskottavalta kun ei valemedia ole otsikoihin mitään nimiä kirjoittanut. Kertoo yleensä sen, että kyseessä oleva tekijä on silloin joku parempaa väkivaltaa harrastava haavoittuvainen lemmikki.

    0

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT