lauantai, 2 maaliskuun, 2024

Poliisi pyytää havaintoja kadonneen imatralaismiehen kuolinsyyn tutkintaan liittyen (kuvat)

Imatra. Poliisi pyytää havaintoja imatralaisen Keijo Hämäläisen katoamisesta. Poliisi toivoo havaintoja erityisesti vuoden 2022 syys–lokakuulta Kesälahden ja Imatran alueelta

Keskusrikospoliisi on käynnistänyt tämän syksyn aikana esitutkinnan imatralaisen Keijo Hämäläisen katoamisesta ja kuolemasta. Rikosnimike asiassa on tappo. Keskusrikospoliisi on selvittänyt tapausta yhdessä Kaakkois-Suomen ja Itä-Suomen poliisilaitosten kanssa.

Imatralla asuva noin 70-vuotias Keijo Hämäläinen on ilmoitettu kadonneeksi 17.1.2023. Katoamisilmoituksen mukaan viimeisin havainto Hämäläisestä on tehty syksyltä 2022.

Vainajan kuva.

Keijo Hämäläisellä oli kesämökki Kiteen Kesälahdella Lapintiellä Pyhäjärven rannalla. Viime syksynä Kesälahdelta mökin lähialueelta löytyi ihmisruumiin jäänteitä, jotka on yhdistetty Keijo Hämäläiseen. Pohjois-Karjalan käräjäoikeus vangitsi perjantaina 8.12.2023 imatralaisen noin 70-vuotiaan miehen todennäköisin syin epäiltynä taposta. Tutkinta jatkuu edelleen tiiviinä.

Esitutkinnan perusteella Keijo Hämäläinen on liikkunut toisen miehen kanssa syksyn 2022 aikana. Hämäläinen on liikkunut ainakin metallinharmaalla Volkswagen Golf -merkkisellä henkilöautolla. Poliisi pyytää havaintoja myös tämän auton liikkeistä syys–lokakuulta 2022. Huomioitavaa on, että auton nykyinen omistaja ei liity Keijo Hämäläisen katoamiseen.

Volkswagen Golf -henkilöauto.

Poliisi pyytää kansalaisilta kaikkia mahdollisia tapaukseen liittyviä vihjeitä tai havaintoja, jotka voivat liittyä Keijo Hämäläiseen. Erityisesti havaintoja pyydetään vuoden 2022 syys–lokakuulta Kesälahden ja Imatran alueelta.

Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnot ja vihjeet puhelimitse numeroon 040 324 5627 tai sähköpostilla osoitteeseen joensuu.krp@poliisi.fi

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT