sunnuntai, 3 joulukuun, 2023

Poliisi pyytää havaintoja kahteen Kouvolassa tapahtuneeseen kolariin

Kouvola. Poliisi pyytää havaintoja kahteen viime viikolla Kouvolan alueella tapahtuneeseen liikenneonnettomuuteen liittyen.

Poliisi sai 13.9.2023 kello 21:20 hätäkeskuksen kautta ilmoituksen, jonka mukaan Kouvolassa Lehtomäenkadun ja Ravilankaaren risteyksessä olevaan liikennemerkkiin oli törmätty henkilöautolla. Poliisin saapuessa paikalle henkilöauto oli ehtinyt poistua paikalta. Suojatiestä ilmaiseva liikennemerkki oli katkennut törmäyksen seurauksena. Poliisin saamien tietojen mukaan liikennemerkkiin törmännyt auto oli mieshenkilön kuljettama vihreä henkilöauto.

Poliisi pyytää henkilöauton kuljettajaa, tapahtuman silminnäkijöitä tai muuta tapahtuneesta tietäviä ottamaan yhteyttä poliisiin.

***

Kouvola. Polkupyöräilijä jäi toistaiseksi tuntemattoman henkilöauton töytäisemäksi Kuusaantien ja Katajaharjuntien risteyksessä Kouvolassa 15.9.2023 kello 14:40. Pyöräilijä oli ylittämässä kiertoliittymän viereistä suojatietä Kuusankosken suunnasta kohti Kouvolaa. Katajaharjuntieltä kiertoliittymään ajanut henkilöauto osui suojatietä ylittämään lähteneen pyörän eturenkaaseen. Henkilöauto ei pysähtynyt tapahtumapaikalle. Pyöräilijä selvisi tapahtumasta ilman vammoja. Tilanteessa osallisena ollut henkilöauto oli pienehkö ja väriltään vaalean harmaa tai beige.

Poliisi pyytää henkilöauton kuljettajaa, tapahtuman silminnäkijöitä tai muuta tapahtuneesta tietäviä ottamaan yhteyttä poliisiin.

Tapauksiin liittyvät havainnot pyydetään ilmoittamaan sähköpostitse osoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 050 447 9574.

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT