lauantai, 20 heinäkuun, 2024

Poliisi pyytää havaintoja Kiuruvedeltä kadonneesta miehestä (kuva)

Kiuruvesi. Hätäkeskukseen ilmoitettiin keskiviikkona kello 22 aikaan Kiuruveden Koivujärveltä kadonneesta iäkkäästä miehestä. Poliisi on yön aikana etsinyt miestä Koivujärven seudulta, mutta häntä ei ole löydetty. Rajavartiolaitoksen helikopteri on ollut mukana etsinnöissä, kertoo poliisi.

Mies oli poistunut Koivujärven länsirannalta sijaitsevasta kodistaan polkupyörällä. Viimeisin havainto miehestä on tehty Jysynmäestä Koivujärven pohjoispuolelta keskiviikkoiltana, kun hän oli ajanut polkupyörällä Kiuruveden suuntaan.

 

Poliisi pyytää ilmoittamaan mieheen liittyvistä havainnoista hätäkeskukseen puhelinnumeroon 112. Mies on harmaahiuksinen ja hän on yli 80-vuotias. Miehellä oli katoamishetkellä yllään maastohousut ja vihreänruskea kauluspaita. Mies on liikkeellä vanhalla punaisella naisten polkupyörällä.

Päivitys tiedotteeseen 20.6. kello 12.15.

Itä-Suomen poliisilaitos tiedotti aikaisemmin torstaina Kiuruvedellä käynnissä olevista etsinnöistä. Kansalaiset olivat torstaiaamuna tehneet havainnon miehestä ja olivat auttaneet hänet turvalliseen paikkaan.

Itä-Suomen poliisilaitos kiittää saamistaan havainnoista sekä etsintöihin osallistuneita yhteistyötahoja. Mies löytyi verrattain hyväkuntoisena. Ensihoitoyksikkö tarkistaa vielä hänen vointinsa.

Kuva poistettu.

 

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT