perjantai, 14 kesäkuun, 2024

Poliisi pyytää havaintoja valtatie 4:llä Limingassa tapahtuneesta kolarista

Liminka. Torstaina 14. joulukuuta 2023 noin kello 21.30 tapahtui Nelostiellä Limingassa kolari, jonka aiheuttaja poistui paikalta pysähtymättä. Poliisi kaipaa havaintoja kolarista sekä valkoisesta BMW-merkkisestä farmarimallisesta henkilöautosta ja sen kuljettajasta.

Valtatie 4:llä Limingassa tapahtui kolari torstaina 14. joulukuuta 2023 noin kello 21.30. Moottoritien etelään menevillä kaistoilla oli ohitustilanne, jonka yhteydessä ohittavan auton kuljettaja oli törmännyt autollaan ohitettavaan autoon. Törmäyksen jälkeen ohittaneen auton kuljettaja oli jatkanut matkaa pysähtymättä paikalle selvittämään asiaa, kertoo poliisi.

Kolaripaikalta poistunut ajoneuvo oli valkoinen, BMW-merkkinen, farmarimallinen henkilöauto. Poliisi tutkii tapahtunutta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Ota yhteyttä poliisiin, jos sinulla on havaintoja kolarista, paikalta poistuneesta henkilöautosta tai sen kuljettajasta. Vihjeet voit ilmoittaa Oulun poliisin vihjepuhelinnumeroon 0295 416 194 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.oulu@poliisi.fi

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT