perjantai, 12 heinäkuun, 2024

Poliisi pyytää kaikkia Raision bussiuhkauksen asianomistajia ilmoittautumaan

Raisio. Lounais-Suomen poliisi jatkaa lauantaina Raisiossa linja-autossa tapahtuneen uhkaavan tilanteen selvittämistä. Asianomistajia, joita tutkinnassa ei ole vielä tavoitettu, pyydetään ilmoittautumaan poliisille.

Uhkaava tilanne tapahtui lauantaina puoli kahden aikaan iltapäivällä Raisiossa, kun linja-auton matkustaja uhkasi suusanallisesti ja käsikranaatin näköisen esineen kanssa muiden matkustajien henkeä, kertoo poliisi.

Kuljettaja pysäytti linja-auton Huhkon kaupunginosassa, Raisiontien ja Keskitien risteyksen kohdalla, missä matkustajat pääsivät ulos. Samalla poliisi otti rikoksesta epäillyn henkilön kiinni.

Poliisi on kuulustellut epäiltyä sekä useita linja-autossa olleita matkustajia. Niitä matkustajia eli asianomistajia, joita poliisi ei ole vielä tavoittanut, pyydetään ilmoittautumaan poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

Myös henkilöitä, jotka ovat kuvanneet epäiltyä uhkausta tai siihen liittyviä tapahtumia, pyydetään ilmoittautumaan poliisin vihjesähköpostiin.

Rikosnimikkeet tarkentuvat

– Koska asian esitutkinta on vasta alussa ja asianomistajia on kuulematta, poliisi ei tässä vaiheessa voi yksityiskohtaisemmin kommentoida esimerkiksi epäiltyä tai epäillyn teon motiivia, kertoo tutkinnanjohtajana toimiva rikoskomisario Tuomas Kuure Lounais-Suomen poliisilaitokselta.

Kuuren mukaan asian tutkittavat rikosnimikkeet tarkentuvat esitutkinnan edetessä, eikä tästä syystä ota niihin esitutkinnan tässä vaiheessa kantaa.

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT