sunnuntai, 21 heinäkuun, 2024

Poliisi pyytää yleisön apua henkilön tunnistamiseksi ja tavoittamiseksi (kuva)

Kerava. Itä-Uudenmaan poliisissa on ollut tutkittavana jo kesällä 2022 tapahtunut törkeä väkivallanteon yritys, johon epäiltyä henkilöä ei ole yrityksistä huolimatta tavoitettu.

– Esitutkintatoimenpiteitä on tehty ja tunnistusta on yritetty saada ensin poliisin sisältä, kertoo rikostarkastaja Krista Vallila.

Kyseessä on tapaus, jossa asianomistaja on joutunut törkeän pahoinpitelyn uhriksi 30.6.2022. varhain aamulla Keravalla Papintie 2 kohdalla.  Epäilty tekijä oli hyökännyt uhrin kimppuun teräaseen kanssa ja yrittänyt lyödä sillä uhria. Epäilty oli myös kaatanut uhrin maahan, mutta teko oli onneksi keskeytynyt, kun uhrin työkaveri oli saapunut paikalle.

Etsitty henkilö. Kuva: Poliisi.

– Olemme saaneet haltuumme tapatumapaikan kuvatallenteet ja nyt pyydämme kansalaisten apua kuvassa näkyvän henkilön tunnistamiseksi ja tavoittamiseksi. Uhri on tunnistanut kuvatallenteissa näkyvän miehen epäillyksi tekijäksi, sanoo Vallila.

– Kaikki tiedot epäillyn tunnistamiseksi ja tavoittamiseksi ovat poliisille arvokkaita. Tiedot pyydämme ilmoittamaan poliisin sähköpostiosoitteeseen rikostorjunta.jarvenpaa.ita-uusimaa@poliisi.fi ,Vallila kehottaa.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT