Espoo. Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tutkii epäiltyjä pahoinpitelyjä, jotka tapahtuivat Espoossa 5.3. Pahoinpitelyt tapahtuivat paikallaan seisoneessa bussissa. Rikosilmoituksia on kirjattu myös tapauksesta kuvattuun videoon liittyen.

Välikohtaus tapahtui perjantai-iltapäivällä, kun bussi oli pysähtyneenä Espoon Leppävaarassa Turuntiellä. Välikohtaus sai alkunsa, kun yksi matkustajista nousi kyytiin ilman matkalippua. Kuljettaja pysäytti bussin asian selvittämiseksi, mikä lopulta johti sanaharkkaan sekä yhteenottoon, jossa oli osallisena kaksi nuorta sekä bussin kuljettaja. Kuljettaja ja yhteenottoa estämään pyrkinyt sivullinen saivat tilanteessa lieviä vammoja.

Poliisi on kirjannut tapaukseen liittyen useita epäiltyjä pahoinpitelyitä. Epäiltyinä ovat kaksi nuorta henkilöä, joista toinen ei ole rikosoikeudellisessa vastuussa.

Tapauksen yhteydessä paikalla ollut sivullinen henkilö kuvasi tilanteesta videon, jota on jaettu sosiaalisessa mediassa. Asiasta on tehty rikosilmoitus, ja poliisi tutkii tapausta nimikkeillä yksityiselämää loukkaava tiedon levittäminen, laiton uhkaus ja kunnianloukkaus.

Poliisi jatkaa asian selvittämistä.

Aiheeseen liittyen