lauantai, 13 heinäkuun, 2024

Poliisi tutkii Karkkilassa tapahtunutta törkeän ryöstön yritystä

Karkkila. Poliisi kertoo saaneensa perjantaina 2.2. hieman ennen kello 18 hätäkeskukselta tehtävän Karkkilaan. Ilmoittaja, joka on täysi-ikäinen mies, kertoi, että hän oli sopinut sosiaalisessa mediassa puhelinkaupat paikallisen kaupan parkkipaikalle. Kaupanteko kuitenkin päättyi uhkaavasti.

Ilmoittaja ja puhelinta myymässä ollut mies olivat tavanneet Helsingintie 27:ssä sijaitsevan kaupan edustalla, ja myyjä oli ehdottanut, että he siirtyisivät ilmoittajan autoon viimeistelemään kaupat. Autossa ilmoittaja oli näyttänyt puhelinta myymässä olleelle miehelle, että hänellä on hallussaan puhelimen maksamista varten sovittu summa. Vastineeksi hän oli kuitenkin saanut vain tyhjän puhelinlaatikon.

Tämän jälkeen myyjä, jota nyt epäillään törkeästä ryöstön yrityksestä, oli ottanut taskustaan aseen. Ilmoittaja pakeni autosta ja soitti hätäkeskukseen. Tänä aikana rikoksesta epäilty mies oli poistunut autosta ja kaupan pihalta.

Poliisi pyytää, että mahdolliset havainnot tapahtuneesta välitetään sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 0295 413 031 (vastaaja).

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT