torstai, 25 heinäkuun, 2024

Poliisi tutkii oululaisessa kauppakeskuksessa tiistaina tapahtunutta väkivallantekoa tapon yrityksenä

Oulu. Kauppakeskus Valkeassa tapahtui tiistaina 18. kesäkuuta hieman ennen puoli kymmentä illalla väkivallanteko, jossa mies löi toista miestä teräaseella. Poliisi tutkii tekoa tapon yrityksenä.

Poliisille tuli hälytystehtävä oululaiseen kauppakeskus Valkeaan tiistaina hieman ennen puoli kymmentä illalla. Ilmoituksen mukaan kauppakeskuksessa on tapahtunut puukotus, jonka tekijä on vartijoilla kiinni. Paikalle meni useita poliisipartioita ja ensihoidon yksikkö, kertoo poliisi.

Ensihoito vei puukotuksen uhrin sairaalaan. Hän on täysi-ikäinen, ulkomaalaistaustainen, Oulussa asuva mies. Teräaseella lyönneistä aiheutui hänelle vammoja ylävartalon alueelle, hän ei ole hengenvaarassa.

Teosta epäilty on alle 18-vuotias, mutta kuitenkin 15 vuotta täyttänyt, eli ikänsä puolesta hän on rikosoikeudellisesti vastuussa teostaan. Poliisi on ottanut hänet kiinni ja selvittää asiaa yhteistyössä sosiaaliviranomaisten kanssa.

Poliisi selvittää tapahtumien kulkua ja teon motiivia. Alustavasti on tullut ilmi, että teon motiivi olisi rasistinen. On myös viitteitä, että teko olisi kopioitu edellisen viikon kauppakeskuspuukotuksesta.

2 KOMMENTTIA

  1. Alkaa menemään kuppi nurin jopa nuorisolta ulkomaalaisten häröilyyn. Alkaa näköjään olemaan maksun aika.

    3

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT