lauantai, 20 huhtikuun, 2024

Poliisi tutkii parvekkeelta putoamista Kangasalla

Kangasala. Sunnuntaina 3.3.2024 klo 02.12 Pirkanmaan pelastuslaitos ja Sisä-Suomen poliisi saivat ihmisen pelastamiseen liittyvän tehtävän Kangasalla osoitteeseen Kirkkojärventie 6. Kyseessä on kiinteistö, jossa on tarjolla hotellimajoitusta sekä yksityisiä asuntoja.

Tapahtumapaikalla selvisi, että kerrostalon yläkerroksissa sijaitsevan yksityisasunnon parvekkeelta oli pudonnut henkilö. Henkilö putosi kiinteistön katutasossa sijaitsevan liikekiinteistön lumiselle katolle. Tapauksesta on ilmoittanut hätäkeskukseen sivullinen henkilö, sekä toinen tapaukseen liittyvä henkilö.

Pudonnut henkilö toimitettiin ensihoidon toimesta Tampereen yliopistolliseen sairaalaan saamaan hoitoa vammoihinsa. Poliisi on aloittanut asiassa esitutkinnan tapahtumien selvittämiseksi. Poliisi ei sulje pois tapaturman, eikä rikoksen mahdollisuutta. Poliisi on suorittanut tapahtumapaikalla teknistä ja taktista tutkintaa ja päässyt puhuttamaan pudonnutta henkilöä sairaalaan. Poliisi on ottanut asiaan kiinni yhden henkilön, joka  on selvittänyt osallisuutensa tapahtumiin ja hänet on vapautettu.

Tapahtumasta ei ole aiheutunut sivullisille vaaraa.

Tämän kaltaisissa henkeen ja terveyteen vakavasti kohdistuneissa tapauksissa on erityisen tärkeää huomioida kaikki mahdolliset tutkintalinjat. On kaikkien osallisten oikeusturvan kannalta tärkeää, että jälkeenpäin ei synny vaihtoehtoisia teorioita tapahtumien kulusta, painottaa poliisi.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT