lauantai, 20 huhtikuun, 2024

Poliisi voimistaa valvontaa kauppakeskuksissa Länsi-Uudellamaalla

Espoo. Helmikuun alussa Länsi-Uudenmaan poliisi tiedotti, että joidenkin nuorten häiriökäyttäytyminen kauppakeskuksissa on ollut kasvusuunnassa. Siksi poliisi on voimistanut läsnäoloaan etenkin espoolaisten kauppakeskusten alueilla.

Esimerkiksi lauantai-iltana 17.2. poliisin partio valvoi jalkaisin kauppakeskus Lippulaivassa, kun se sai ilmoituksen varastetusta repusta. 10-vuotias ilmoittaja tuli kertomaan partiolle, että hänen reppunsa oli juuri viety penkiltä hänen seistessään kauempana, kertoo poliisi.

Partio selvitti asiaa nopeasti keskuksen järjestyksenvalvojien avustuksella. Valvontakameratallenteiden avulla saatiin repun vieneestä nuoresta havainto. Samaan aikaan Ison Omenan kauppakeskuksessa valvonut poliisipartio havaitsi pian tuntomerkkeihin sopivan nuoren, joka paljastui epäillyksi tekijäksi. Hän kertoi hylänneensä repun ulos paikalle, josta partio myöhemmin etsiessään löysikin sen.

Reppu saatiin palautettua ilmoittajalle kotiin ja sen sisältö oli säilynyt vahingoittumana paria karkkia lukuun ottamatta.

Kuvituskuva.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT