Joensuu. Ulkomaalaisen 48-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen miehen ajettua henkilöautolla päihtyneenä valaisintolppaan Joensuussa Utrantiellä torstaina klo 18.00 aikaan. Mies oli törmännyt henkilöautolla kaistojen keskellä olleeseen suureen valaisinpylvääseen, joka repeytyi irti perustuksia myöten. Auto vaurioitui käyttökelvottomaksi. Mies puhalsi alkometriin 2,05 promillen lukemat. Autossa yksin ollut kuljettaja ei loukkaantunut.

Outokumpu. 54-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen Outokummussa Louhelankadulla torstaina klo 19.20 aikaan miehen ajettua pakettiautolla päihtyneenä. Puhalluskokeen tulos 0,46 mg/L.

Kaavi. 35-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta miehen ajettua päihtyneenä ja ilman ajo-oikeutta henkilöautolla Outokummussa Sätöksentiellä torstaina kello 21.20 aikaan. Miehelle tehty huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen. Miehellä ei ajo-oikeutta ja miehellä jo 19 aikaisempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta vuoden sisällä.

Joensuu. 28-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta miehen ajettua henkilöautolla poliisipartiota karkuun Joensuussa perjantaina kello 04.40 aikaan. Poliisipartio oli yrittänyt pysäyttää tarkastusta varten henkilöauton Rantakadun ja Siltakadun risteyksessä. Henkilöauto oli kuitenkin lähtenyt karkuun ja ajanut Suvantosillan kautta Niinivaaran suuntaan. Paetessaan henkilöauton nopeus taajamassa oli 80 km/h. Poliisipartio sai lopulta henkilöauton pysäytettyä Huvilakadulla ja otettua kuljettajan kiinni. Mies kieltäytyi puhalluskokeesta, mutta päihtymysaste selvitetään verikokeen perusteella. Miehellä ei voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Aiheeseen liittyen