perjantai, 23 helmikuun, 2024

Poliisilla oli perjantaina usean partion tehtävä Espoon Latokaskessa

Espoo. Länsi-Uudenmaan poliisi sai perjantaina 15.12. noin kello 14.20 tiedon, että Espoon Latokaskessa oli nähty henkilö, jolla on mahdollisesti hallussaan ase. Havainnon ilmoitti hätäkeskukseen alueella liikkunut asukas, kertoo poliisi.

Poliisi käynnisti välittömästi havaintoa vastaavan henkilön etsinnän. Etsintä jatkui usean partion voimin noin puolentoista tunnin ajan. Henkilö jäi poliisin kattavista etsinnöistä huolimatta kateisiin.

Läheisen Nauriskasken koulun henkilöstö lukitsi poliisitehtävän aikana koulun ovet hetkellisesti poliisin ohjeistuksesta. Kun poliisi oli todennut, että koulun ympäristö on turvallinen, oppilaat pääsivät kotiin luokka kerrallaan noin kello 15 alkaen.

− Korostan, että koulun osalta kyseessä oli varotoimenpide. Poliisilla ei ole tiedossa uhkaa, joka kohdistuisi kouluun tai sen oppilaisiin. Poliisin tiedossa ei myöskään ole, että hätäkeskukseen tulleessa ilmoituksessa mainittu henkilö olisi osoittanut tai uhannut ketään aseella, sanoo yleisjohtaja, komisario Petteri Hokkinen.

Poliisi partioi alueella illan mittaan osana normaalia yleisen järjestyksen ja turvallisuuden turvaamista. Poliisin näkökulmasta alueella on turvallista liikkua normaalisti.

Kuvituskuva.

3 KOMMENTTIA

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT