Ilta-Sanomien mukaan kolme ihmistä vietiin putkaan taiteilija Ile Vainion uuden musiikkivideon ”Juha Watt Vainion poika” ensimmäisen kuvauspäivän päätteeksi. Kuvauksia tehtiin erittäin värikkäissä tunnelmissa maanantaina kotkalaisessa merimiesravintola Kairossa.

Ile Vainio esiintyy videolla bändin kanssa. Avustajia oli reilut kymmenkunta. He saivat nauttia niin sanotusti firman piikkiin, sillä videolle haluttiin tallentaa aidonkaltainen hyvä ravintolameininki.Lopulta muutama avustaja alkoi räyhätä, ja henkilökunta soitti poliisin. Yksi avustajista putosi pyörätuolistaan lattialle eikä hänen henkilökohtainen avustajansa näyttänyt olevan yhtään sen paremmassa kunnossa.

Kaksikon seurassa oli nainen. Tämä kolmikko ja neljäs, vahvasti humaltunut mies, saatiin yhteisvoimin johdateltua Kairon takapihalle, jonne saapui kaksi poliisin maijaa.

Nainen ei halunnut mennä poliisiautoon. Hän käytti muun muassa purukalustoaan virkavallan vastustamiseen. Kun pippurisumutteestakaan ei ollut apua, poliisi joutui ratkaisemaan kiistan etälamauttimella. Vain nurmelle jäänyt pyörätuoli jäi muistuttamaan vauhdikkaasta avustajaseurueesta.

Lähde: Ilta-Sanomat.

Aiheeseen liittyen