sunnuntai, 26 toukokuun, 2024

Poliisin mopovalvontakausi käynnistyi Joensuussa – vanhemmat tietoisia virittelyistä?

Joensuu. Poliisi tarkasti 29.4. mopojen kuntoa Joensuussa kahden yläkoulun alueella. Suuri osa mopoista oli säännösten edellyttämässä kunnossa, mutta huomautettavaakin löytyi, kertoo poliisi.

Poliisi jalkautui Joensuun kaupungin kahdelle yläasteelle ja tarkasti yhteensä noin 30 mopoa ja mopoautoa. Yli puolet tarkastetuista oli säännösten vaatimassa kunnossa, mutta korjattavaakin löytyi.

Muutama mopo määrättiin valvontakatsastukseen ajoneuvon puutteiden ja rakenteellisten muutosten vuoksi. Tarkastuksessa kirjoitettiin myös liikennevirhemaksuja. Useat nuoret kertoivat vanhempansa olevan tietoisia siitä, että hänen nuorensa ajaa viritetyllä mopolla. Poliisi toivoo vanhemmilta kiinnostusta nuortensa kulkuvälineen laillisuuteen ennen kaikkea heidän ja muiden tienkäyttäjien turvallisuuden vuoksi.

Ratsioita jatketaan satunnaisesti ja myös muun liikenteenvalvonnan yhteydessä, huomauttaa poliisi.

Kuvituskuva.

1 KOMMENTTI

  1. Joensuussa vanhemmat eivät älyä myöskään opettaa lapsiaan käyttäytymään. Jatkuvaa häiriköintiä asunnoissa, rappukäytävissä sekä pihoilla. Mutta onhan Joensuussa sentään erikoispiirteenä mielialasairaus Suomessa eniten.

    1

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT