maanantai, 17 kesäkuun, 2024

Poliisin vuorokauteen mahtui Hämeessä paljon näpistyksiä, petoksia ja liikennerikoksia

Hämeen poliisilaitoksen alueella oli vuorokaudessa yhteensä 203 tehtävää. Useita rikosilmoituksia kirjattiin mm. näpistyksistä, polkupyörävarkauksista ja petoksista, tiedottaa poliisi.

Lahti. Ajo-oikeudeton yli 30-vuotias mies ajoi päihtyneenä henkilöautolla Asemantaustassa. Poliisipartio kiinnitti huomiota miehen tekemiin ajovirheisiin ja pysäytti auton tarkistusta varten. Seulonta-alkometritulos oli negatiivinen, mutta miehelle suoritettu huumausainepikatesti oli positiivinen. Miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, josta häntä epäillään jo seitsemättä kertaa vuoden sisään.

Riihimäki. Moottoripyörällä Arolammintiellä ajanut alle 30-vuotias mies ajautui ulos tieltä ohitustilanteessa ja kaatui. Autoletkaa ohittamaan lähteneen moottoripyörän eteen siirtyi yllättäen omaa ohittamistaan aloittanut pakettiauto. Pakettiauto kiilasi moottoripyörää niin paljon, että tämä joutui väistämään tien vasemmalle puolelle hiekkaiselle pientareelle. Kuljettaja menetti moottoripyörän hallinnan ja kaatui. Moottoripyörän kuljettaja vietiin ambulanssilla sairaalaan tarkistettavaksi, mutta hän ei saanut tilanteessa vakavia vammoja. Alle 60-vuotiasta pakettiauton kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Päihteillä ei epäillä olleen osuutta tapahtuneeseen.

Lahti. Noin 20-vuotias mies ajoi moottoripyörällä huomattavaa ylinopeutta Villähteen kohdalla valtatiellä 12. Poliisipartio mittasi vastaan tulleelle moottoripyörälle nopeudeksi 153 km/h tieosuudella, jossa on 100 km/h nopeusrajoitus. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Lahti. Poliisille ennestään tuttu ajo-oikeudeton noin 40-vuotias mies ajoi poliisipartiota vastaan Hämeenlinnantiellä. Miehelle suoritettu puhalluskoe oli negatiivinen, mutta huumausainepikatesti oli positiivinen amfetamiinin ja kannabiksen osalta. Mies myönsi käyttäneensä kyseisiä huumausaineita. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT