sunnuntai, 25 helmikuun, 2024

Poliisipartion pysäyttämästä autosta löytyi iso lajitelma erilaisia huumeita Espoossa

Espoo. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä Juvanmalmin kohdalla Espoossa liikennettä valvonut Länsi-Uudenmaan poliisin partio pysäytti epäilyttävällä tavalla liikkuneen henkilöauton. Kuljettaja ajoi autoa sekä alkoholin että huumausaineiden vaikutuksen alaisena, ja autossa apukuskina olleelta henkilöltä löytyi yhteensä kymmeniä erilaisia huumausaineita ja tabletteja.

Kuljettajaa, jolla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta, epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Apukuskin paikalla olleen henkilön repusta löydettiin kattava arsenaali erilaisia huumaavia lääkkeitä, huumeita sekä huumausaineiden myyntiin soveltuvaa rekvisiittaa, kuten digitaalivaaka. Henkilöä epäillään tällä hetkellä huumausainerikoksesta ja lääkerikoksesta.

− Olemme tunnistaneet repusta useita huumaavia lääkeaineita, joiden lisäksi löytyi kasa vielä toistaiseksi tunnistamattomia lääketabletteja. Löydettyjen huumeiden joukossa oli esimerkiksi LSD-lappuja, kokaiinia ja amfetamiinia, kertoo tutkintaa johtava rikoskomisario Katja Rekola.

Kuvituskuva, ei liity tapaukseen.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT